Protetikë > Bar/Counter


Bar/Counter Bar Overdentures

Ky trajtim këshillohet për pacientët e moshës 60 vjeç e lart, të cilët vuajnë nga ulja e nivelit të kockës. Pacientët që vendosin të qe vendosin te bejne overdenture kanë raste të rezorbimit të shkallës lV të kockës, të shoqëruar me një humbje prej më shumë se 3 cm të lartësisë së kafshimit.


Rreth 4-6 implante vendosen për nofull, për një periudhë pritjeje nga 3 deri në 6 muaj. Pastaj këto implante përdoren për të bërë një shufër metalike e cila do të shërbejë për mbajtjen /fiksimin e protezës totale. Produkti nuk është i palëvizshëm dhe është jashtëzakonisht higjenik. Anatomia e fytyrës restaurohet, me nofulla që qëndrojnë saktë falë punës dentare-skeletore.

Pajisjet dhe Teknologjia
Ne krijojmë dhëmbë me cilësi të lartë që janë funksionale dhe me vlerë estetike. Ne përdorim disa nga produktet më të mira në treg, duke filluar me rezinën e riparimit të protezave me vendosje të shpejtë dhe vetë-shëruese nga Bredent.

Produkti është i cilësisë maksimale dhe i prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar. Ne gjithashtu përdorim lidhjet seminobile, të cilat japin një përfundim elastik dhe ndjesi natyrale.

Sa kushton?

Çmimi varet nga plani i trajtimit, zgjedhur për nevojat tuaja. Na kontaktoni për më shumë.

Sa kohë do të zgjasë procedura?

Kohëzgjatja e procedurës është nga 60 në 120 minuta. Numri i takimeve ndryshon nga gjendja e pacientit.

A duhet të përsëris procedurën?

Jo, nuk keni pse ta përsërisni këtë procedurë, vetëm nëse trajtimi ka komplikacione herën e parë.

Faza tjetër parandaluese?

Nëse pacienti nuk i nënshtrohet trajtimit në kohë, kocka vazhdon të konsumohet deri në pikën ku nuk mund të transplantohet më dhe pacienti duhet të veshë një protezë të thjeshtë të lëvizshme. Në këtë rast, faza tjetër parandaluese është shtimi i kockave, implantet subperiostale, implantet pterigoid dhe implantet zigomatike.