Terapi> Rindërtimi

Rindërtimi i Kurorës

Kjo procedure kryhet tek pacientet te cilet nuk kane strukture dhembore te mjaftueshme ku mund te behet mbushje, pasi nje mbushje masive nuk ka qendrueshmeri te forte.

Nje rindertim i kurores me vide perdoret kur dhembi ka shume mase karioze ose kur nje pjese e dhembit eshte thyer.

Ne kete rast indikohet aplikimi i nje kurore ne menyre qe dhembi te kete me shume stabilitet dhe te mos pesoje frakture masive, e cila mund te coje deri ne thyerje te rrenjes.

Kurorat sigurojne nje restaurim me te forte, afatgjate dhe estetik.

0:00
0:00
Pajisjet dhe Teknologjia
Ne përdorim vida të parafabrikuara nga markat më të mira "Made in Europe", ose vida laboratorike. Kur dhëmbi shkatërrohet, vendoset një "kolonë" për të mbajtur mbushjen.

Ky proces i jep stabilitet ndërtimit. Materialet që përdorim janë metali, porcelani dhe qeramika. Ne u sigurojmë klientëve tanë lidhje të cilësisë së lartë.

Sa kushton?

Çmimi varet nga plani i trajtimit, zgjedhur për nevojat tuaja. Na kontaktoni për më shumë.

Sa kohë do të zgjasë procedura ime?

Procedura do të zgjasë vetëm 2 seanca, 90 minuta secila.

A duhet të përsëris procedurën?

Ju nuk keni pse ta përsërisni procedurën përsëri.

A ka një fazë tjetër parandaluese?

Nëse pacienti nuk e ka bërë këtë procedurë në kohë, dhëmbët e dëmtuar duhet të nxirren dhe të aplikohen kurora të plota.