Protetikë > Fasetat

Fasetat E -MAX

Fasetat Lithium Disilicate 2 janë një teknologji e re që krijon lidhje më të forta dhe me cilësi më të lartë se kurrë më parë. Ky formulim i ri siguron një restaurim më natyral në pamjen e pacientit.


Fasetat LiSi 2 janë perfekte për pacientët që kërkojnë të bëjnë një restaurim të plotë të buzëqeshjes dhe të marrin një rezultat estetik.


Ne e kryejmë këtë procedurë për çdo lloj moshe, nga pacientët e rinj rreth 20 vjeç, deri tek rastet më të pjekura si 60 vjeç. Mjeku ynë protezist do të jetë përgjegjës për gjithçka, së bashku me asistentët dentarë dhe asistentët tanë laboratorikë. Disa përfitime të tjera janë:

  • Nuk konsumohen.
  • Nuk bien ose hiqen.
  • Duken njësoj si dhëmbët natyralë.
  • Arrihet forma perfekte e dhëmbit.
  • Biokompatibël.
  • Ka të njëjtën ngjyrë si dhëmbët natyralë.


Pajisjet dhe Teknologjia
Në rastet kur pacienti ka diskolorim të dhëmbëve, formë të parregullt, mbushje masive ose një pozicionim mbushës jo estetik, rekomandohen fasetat E-max.

Dhëmbi zvogëlohet me 0.5-1 mm vetëm në sipërfaqen e tij të përparme. Fasetat LiSi 2 arrijnë pamjen më të mirë estetike. Për rezultate përfundimtare të përmirësuara, ju mund të zgjidhni një nga paketat që ofrojnë E-Max me zbardhjen e dhëmbëve ose një procedurë të pastrimit të pllakës.

Sa kushton?

Çmimi varet nga plani i trajtimit, zgjedhur për nevojat tuaja. Na kontaktoni për më shumë.

Sa kohë do të zgjasë procedura ime?

Procedura do të zgjasë vetëm 4-6 seanca, 60 minuta në seancë.

A duhet të përsëris procedurën?

Në rastin më të mirë, procedura duhet të përsëritet çdo 10 vjet.

A ka një fazë tjetër parandaluese?

Duhet të aplikoni kurora zirkoni ose qeramikë metalike.