Ekspertët pas punës së “The Clinic”

Përshëndetje! Unë jam Malvina, drejtor ekzekutiv i “The Clinic”. Kam përfunduar studimet në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja. Eksperiencat e mia të mëparshme më kanë dhënë aftësitë menaxhuese dhe administrative të nevojshme për të mbikëqyrur mbarëvajtjen e “The Clinic” nën këtë rol. Të uroj një eksperiencë sa më të kënaqshme në klinikën tonë!

Unë quhem Rejnald, 32 vjeç, jam diplomuar për teknologji dentare në 2008 në Firence. Pas 2 vitesh eksperiencë pune si teknik dentar, u diplomova në Universitetin Zoja e Këshillit të Mirë, u kualifikova në Rome Tor Vergata dhe kam ushtruar profesionin si dentist protezist në Torino derisa vendosa t'i bashkohem ekipit të "The Clinic".

Unë jam Kevin, 27 vjeç. Kam përfunduar studimet në Fakultetin e Mjekësisë Dentare dhe më pas, kam kryer trajnime dhe kurse profesionale, brenda dhe jashtë vendit, në fushën e implantologjisë. Aktualisht, jam duke u specializuar në Kirurgji Maksilo – Faciale dhe ndaj eksperiencën time duke punuar në “The Clinic” si mjek kirurg dhe protezist me përkushtim maksimal.

Unë quhem Xhesika. Jam diplomuar me rezultate të shkëlqyera në degën e stomatologjisë. Menjëherë pas përfundimit të studimeve, fillova përvojën time të parë si neomjeke, duke vazhduar trajnimin me kurse dhe praktika të mëtejshme. Tani i përkushtohem me shumë përkushtim pacientëve të “The Clinic”.

Unë jam Halkida, diplomuar ne vitin 2013 në Albanian University. Menjëherë pas mbylljes së studimeve në vitin 2013, kam nisur eksperiencat e para si mjeke stomatologe, duke vazhduar edukimin tim me kurse dhe trajnime të mëtejshme në ortodonci dhe estetikë. Tani, i dedikohem me shumë përkushtim pacientëve të “The Clinic”. Unë dhe gjithë ekipi të mirëpresim!

Emri im është Erisela. Jam në pritje të diplomimit në degën Higjienë Dentare në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë. Aktualisht, po i dedikohem punës në “The Clinic”, duke iu gjendur pranë pacientëve dhe ekipit në pozicionin asistente dentare.

Unë jam Andreina, 22 vjeç. Jam e diplomuar dhe licensuar në degën Infermieri e përgjithshme në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë. Praktika profesionale disa mujore e kryer në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” gjatë dhe pas studimeve, më ka përgatitur të kujdesem maksimalisht për mirëqenien e pacientëve tanë.

Une jam Xhesiana, diplomuar si higjieniste ne Fakultetin e Mjekësise Dentare ne Tirane. Aktualisht jam pjesë e ekipit të “The Clinic” si asistente dentare dhe kontribuoj në kujdesin maksimal të pacientëve. E adhuroj punën time!

Quhem Romina, 25 vjec, diplomuar në degën Inxhinieri Ushqimore në Universitetin e Tiranës. Eksperienca e mëparshme profesionale më ka pajisur me aftësitë e duhura për të qenë sot koordinatore e “The Clinic” dhe do të jem në dispozicionin tënd gjatë gjithë trajtimit. Të pres me shumë kënaqësi!


Unë jam Fiordaliza, 22 vjeç. Kam përfunduar studimet në degën “Administrim dhe Politika Sociale” në “Fakultetin e Shkencave  Sociale”, Tiranë. Nga të gjitha eksperiencat e mëparshme, kam fituar aftësi organizative, menaxhuese dhe komunikuese, të cilat sot bëjnë që roli im si koordinatore e “The Clinic” të jetë në nivelin e duhur. Përkushtimi dhe kujdesi im është maksimal ndaj çdo pacienti.

Unë jam Sidorela, 23 vjeç. Jam e diplomuar në degën “Informatikë” në Universitetin “Ismail Qemali” në Vlorë. Aktualisht, kujdesem për imazhin e “The Clinic” në rolin e Marketing Manager, duke mbikëqyrur vijmësinë e materialeve promovuese rreth klinkës, aktivitetin tonë online dhe jo vetëm.


Unë jam Elmas Sali. Unë jam përgjegjës për procesin e rëndësishëm të transportit. Unë sigurohem që të gjithë pacientët tanë jashtë Shqipërisë të mbërrijnë në kohë dhe shëndoshë e mirë në ambientet e klinikës. Gjithashtu, iu qëndroj në dispozicion për ti transportuar në të gjitha destinacionet që ata duan të vizitojnë.

Unë jam Milite Tanushi. Punoj në “The Clinic” si sanitare. Unë ndihmoj në mbajtjen e ambienteve të klinikës në pastërti maksimale, duke krijuar një mjedis të mirë pune për të gjithë stafin, dhe një vend sa më të sigurt e relaksues për pacientët. 

Këtu mund te jesh ti!

The Clinic” është gjithnjë në kërkim të individëve të talentuar dhe apasionuar. Na shkruaj kurdoherë nëse dëshiron ti bashkohesh ekipit!