Terapi > Fluorizimi

Fluorizimi

Kjo procedurë ndihmon çdo pacient, fëmijë, adoleshent ose i rritur me një predispozitë ndaj ndjeshmërisë së dhëmbëve, kariesit, dëmtimit të dhëmbëve ose që sapo kanë filluar të përjetojnë këto shenja. Përdorimi i fluorit për fëmijët nën moshën gjashtë vjeç nuk rekomandohet.


Ne aplikojmë xhel/ llak fluori në dhëmbët tuaj, për disa minuta dhe e shpëlajmë. Kjo forcon smaltin e pacientit dhe krijon një shtresë mbrojtëse dhe ushqyese, e cila mineralizon dhe parandalon prishjen e dhëmbëve. Trajtimet me fluor janë një procedurë jashtëzakonisht e shpejtë dhe e sigurt.

Dentistët tanë përdorin kite gjermane të fluorizimit me nivele shumë të larta të fluorit dhe një efekt afatgjatë.

Pajisjet dhe Teknologjia

Ne përdorim disa nga produktet më të mira në treg, duke filluar me rezinën e protezave nga Bredent, që ngjitet shpejt dhe ka një proces vetëkurimi, pra pa përdorur nxehtësi.

Produkti është i cilësisë maksimale dhe i prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar. Për protezat, ne përdorim produkte 100% gjermane nga VITA, duke ofruar protetikën më të mirë në formë, pamje, dhe funksion.

Sa kushton?

Çmimi varet nga plani i trajtimit, zgjedhur për nevojat tuaja. Na kontaktoni për më shumë.

Sa kohë do të zgjasë procedura ime?

Procedura zgjat 20-30 minuta.

A duhet të përsëris procedurën?

Nuk keni pse të përsërisni procedurën, nëse nuk është e nevojshme.

A ka një fazë tjetër parandaluese?

Nëse pacienti nuk i nënshtrohet trajtimit në kohë, ai do të përjetojë ndjeshmëri të lartë dhe karies. Këshillohet që të kryeni mbushje të dhëmbëve si hapi tjetër.