Full Prosthesis

Kjo procedurë është e përshtatshme për pacientët e moshës 40 deri në 80 vjeç. Zgjidhja më e mirë për njerëzit që janë në gjendje të keqe të dhëmbëve, janë gati ose kanë humbur shumicën e dhëmbëve. Rezultati përfundimtar duket shumë mirë estetikisht, i rehatshëm dhe shumë funksional. Përtypja vjen shumë natyrshëm, e shoqëruar me lëvizjet tuaja të tjera të muskujve të fytyrës, si buzëqeshja, mimika, etj.

Mjeku protezist e kryen trajtimin në bashkëpunim me laboratorin tonë dentar. Të mbështetur nga pajisjet tona të teknologjisë së lartë, ata do të krijojnë një protezë që i përshtatet anatomisë së pacientit dhe është plotësisht funksionale ashtu si dhëmbët e tyre origjinalë. Ne përdorim harkun natyral të fytyrës, i cili trajton malokluzionin dhe gjen kafshimin origjinal që mund të ketë humbur gjatë viteve. 

Pajisjet dhe Teknologjia
Ne përdorim disa nga produktet më të mira në treg, duke filluar me rezinën e riparimit të protezave me vendosje të shpejtë dhe vetë-shëruese nga Bredent.

Produkti është i cilësisë maksimale dhe i prodhuar në BE. Për protezat, ne përdorim brandin gjerman VITA, duke ofruar protezat më të mira në formë dhe funksion.

Sa kushton?

Çmimi varet nga plani i trajtimit, zgjedhur për nevojat tuaja. Na kontaktoni për më shumë.

Sa kohë do të zgjasë procedura ime?

Procedura ka disa takime të ndara në një hark javor.

A duhet të përsëris procedurën?

Jo, nuk keni pse ta përsërisni këtë procedurë, përveç nëse proteza fillestare është bërë shumë kohë më parë dhe duhet të zëvendësohet.

A ka një fazë tjetër parandaluese?

Nëse pacienti nuk i nënshtrohet trajtimit në kohë, ai do të përjetojë vështirësi në të folur, komplikime gjatë ngrënies dhe gjumit, dhe rritjen e vetëdijes për pamjen e tyre. Nuk ka një fazë tjetër parandaluese sepse protezat janë mjeti i fundit për restaurimin e gojës.