Terapi > Konsultë

Konsultë e përgjithshme

Kontrollet e përgjithshme janë një procedurë rutinë e rekomanduar për çdo individ, pavarësisht nga gjendja e tyre dentare ose shëndetësore. Në veçanti duhet të kryhet nga njerëz në rrezik të shtuar për karies dentar, predispozitë për kushte të tjera, ose higjienë të dobët dentare.

Kjo procedurë përfshihet në secilën nga paketat tona të shërbimit dhe synon të japë një ekzaminim të detajuar të gjendjes së dhëmbëve dhe mishrave, duke vendosur një diagnozë të saktë dhe një plan trajtimi të menduar mirë. Procedurat ndihmëse të tilla si Panoramex ose skanerët 3D mund të kryhen për një kontroll të plotë.

Ekipi ynë ju rekomandon fuqimisht që të keni një rutinë të mirë të kujdesit dentar dhe nqidni higjienën e duhur dentare vazhdimisht.

Tools and Technology
Kjo procedurë përfshihet në secilën nga paketat tona të shërbimit dhe synon të japë një ekzaminim të detajuar të gjendjes së dhëmbëve dhe mishrave, duke vendosur një diagnozë të saktë dhe një plan trajtimi të menduar mirë. Procedurat ndihmëse të tilla si Panoramex ose skanerët 3D mund të kryhen për një kontroll të plotë.

Ekipi ynë ju rekomandon fuqimisht që të keni një rutinë të mirë të kujdesit dentar dhe nqidni higjienën e duhur dentare vazhdimisht.


Sa kushton?

Çmimi varet nga plani i trajtimit, zgjedhur për nevojat tuaja. Na kontaktoni për më shumë.

Sa do të zgjasë?

Kontrolli i përgjithshëm zgjat deri në 30 minuta.

A duhet ta përsëris?

Rekomandohet të bëni kontrolle të përgjithshme një ose dy herë në vit.

A ka një fazë tjetër parandaluese?

Nëse pacienti nuk bën takime të shpeshta te dentisti, ata mund të paraqesin nevojën për trajtime më radikale në të ardhmen si devitalizimi ose shkulja e dhëmbëve.