Terapi > Inlay

Inlay/Onlay

Kjo procedurë këshillohet për pacientët me humbje të mëdha të strukturës së dhëmbëve. I përshtatshëm për çdo grupmoshë më të madhe se 6 vjeç. Inlay/Onlay mund të kryhet kur pacienti kur pacienti ka strukturë dhëmbore të destruktuar si pasojë e kariesit ose thyerje të kurorës që nuk janë të përshtatshme për mbushje ose kurorë.


Përfitimi më i madh i kësaj procedure është se ajo mbron në mënyrë biologjike dhe mekanike strukturën e dhëmbit. Inlay/onlay prodhohet në laboratorin tonë dhe aplikohet në dhëmbin e përgatitur paraprakisht.


Pajisjet dhe Teknologjia
Laboratori ynë dentar është i pajisur me teknologjinë më të mirë për të prodhuar produkte të cilësisë së lartë me materialet më të mira në treg për zirkonin, disilikatin e litiumit, etj.

Ekipi ynë i teknikëve të laboratorit ka përvojë shumëvjeçare dhe një sere rastesh të përfunduara me sukses.

Sa kushton?

Çmimi varet nga plani i trajtimit, zgjedhur për nevojat tuaja. Na kontaktoni për më shumë.

Sa kohë do të zgjasë procedura?

Procedura ka disa takime nga një orë secila.

A duhet të përsëris procedurën?

Jo, nuk keni pse ta përsërisni këtë procedurë, përveç nëse trajtimi nuk arrin të jetë i përhershëm në gojën e pacientit.

A ka një fazë tjetër parandaluese?

Nëse pacienti nuk i nënshtrohet trajtimit në kohë, ai do të përjetojë humbje të vitalitetit dhe thyerje të strukturës së dhëmbit. Faza tjetër parandaluese është kontrolli rigoroz dhe periodik te dentisti për të mbajtur situatën nën kontroll.