Protetikë > Kurora


Kurora të përkohshme

Kurorat e rezinës PMMA (poli-metil-met-akrilat) janë të shkëlqyera për pacientët që po planifikojnë të kenë një restaurim përfundimtar të kurorës. Ky material mund të përdoret nga çdo grupmoshë, për pacientët e moshës 20 deri në 80 vjeç. Mjeku protezist dhe ekipi ynë i asistentëve dentarë do të jenë përgjegjës për procedurën, nga fillimi deri në takimet përfundimtare.

Kurora të përkohshme përdoren sepse, ndërsa pacienti është duke pritur për të bërë kurorat përfundimtare, është e këshillueshme që të mbani këtë "mburojë mbrojtëse" për arsye estetike dhe funksionale. Kjo i shërben pacientit dhe protezistit sepse kurorat e përkohshme mbrojnë strukturën e dhëmbëve dhe i japin pacientit një pamje paraprake se si do të duken ato përfundimtare.

Pajisjet dhe Teknologjia
Laboratori ynë dentar është në gjendje të bëjë kurorat e përkohshme të pacientit brenda një dite. Ato do të jenë plotësisht të personalizuara.

Kurora e përkohshme ruan kultet ndërsa kurora përfundimtare krijon modelim natyror gingival për rezultatet më të mira përfundimtare. 

Sa kushton?

Çmimi varet nga plani i trajtimit, zgjedhur për nevojat tuaja. Na kontaktoni për më shumë.

Sa kohë do të zgjasë procedura ime?

Procedura do të zgjasë vetëm 2-3 seanca, 60 minuta secila.

A duhet të përsëris procedurën?

Ju duhet ta përsërisni procedurën çdo 3-6 muaj.

A ka një fazë tjetër parandaluese?

Nëse pacienti nuk e ka bërë këtë procedurë, dhëmbët janë të pambrojtur ndërsa priten kurorat përfundimtare. Protezisti mund të ketë vështirësi në protezën përfundimtare dhe mund të duhet të kryejë devitalizim.