Protetikë > Kurora

Kurora Zirkoni

Kjo procedurë është e përshtatshme për pacientët e moshës 18 vjeç e lart, të cilët kanë nevojë për procedura protetike. Ne ofrojmë kurora zirkoni dhe kurora qeramike zirkoni, të cilat janë një zgjedhje afatgjatë, biokompatibël, me forcë të shkëlqyer dhe pa deformime me kalimin e kohës.

Protezistët tanë do të kujdesen për çdo hap të procedurës, deri në ndjekjen përfundimtare. Me kurora zirkoni dhe zirkoni-qeramike, është e mundur të kryhet një restaurim i plotë i gojës. Ato janë gjithashtu të lehta dhe shumë estetike. Ngjyra e tyre nuk ndryshon me kalimin e kohës, duke i bërë ato të padallueshme nga dhëmbët natyralë.

Pajisjet dhe Teknologjia

Zirkoni ynë me cilësi të lartë vjen nga marka të famshme gjermane dhe italiane, së bashku me pajisjet më të mira nga marka 60-vjeçare ZirkonZahn.

Ne gjithashtu jemi partnerë me prodhuesin gjerman VITA, duke ofruar protezat më të mira në formë dhe funksion.

Sa kushton?

Çmimi varet nga plani i trajtimit, zgjedhur për nevojat tuaja. Na kontaktoni për më shumë.

Sa kohë do të zgjasë procedura ime?

Procedura do të zgjasë vetëm 4 seanca, 60 minuta secila.

A duhet të përsëris procedurën?

Këshillohet që të keni një kurorë të re çdo 10-15 vjet në rastin më të mirë.

A ka një fazë tjetër parandaluese?

Nëse pacienti nuk e ka bërë këtë procedurë në kohë, dhëmbi i dëmtuar vazhdon të degradojë, duke çuar në probleme të përtypjes dhe madje edhe humbjen e dhëmbit. Pastaj, duhet të hiqen dhëmbët dhe të kalojmë tek implantet.