Paketat

All on 4

Një procedurë implantologjike e shpejtë dhe me kosto efektive, e cila arrihet duke kryer një rehabilitim total të gojës dhe restaurim të dhëmbëve, duke i mbështetur në katër implante.


Dëshiron të dish nëse kjo është zgjedhja e duhur për ty?

All on 6

Procedura All-on-6 krijon një protezë të përhershme duke përdorur gjashtë implante dentare. Shkalla e suksesit për këtë trajtim është shumë e lartë dhe rezultati zgjat më shumë se 10 vjet.

Dëshiron të dish nëse kjo është zgjedhja e duhur për ty?

All on 8

Procedura All-on-8 konsiston në vendosjen e 8 implanteve në secilin hark dentar. Kryesisht rekomandohet kur pacienti ka humbur më shumë se 80% të dhëmbëve natyralë.


Dëshiron të dish nëse kjo është zgjedhja e duhur për ty?

Smile makeover

Kjo paketë e shumëkërkuar, konsiston në përmirësimin e buzëqeshjes përmes një plani të personalizuar që përfshin disa procedura estetike, si zbardhja e dhëmbëve, fasetat, etj.


Dëshiron të mësosh më shumë?