Terapi > Mbrojtës

Mbrojtës goje

Kjo procedurë është e përshtatshme për pacientët e çdo moshe, nga 10 vjeç dhe deri në 80 vjeç. Resin Bite janë kompozitë të përdorur për pacientët me probleme si deformimet e nofullës dhe malokluzioni, të cilat mund të çojnë në overbite, crossbite ose probleme të tjera të kafshimit.

Resin Bite gjithashtu ndihmojnë pacientët që vuajnë nga shtrëngimi i dhëmbëve, pacientët të cilët i janë nënshtruar një rehabilitimi total në dhëmbë ose implante, pacientë me probleme të disharmonisë së nofullës, etj. Të gjitha këto raste kanë nevojë për mirëmbajtje të rregullt për të parandaluar simptomat e konsumimit të dhëmbëve dhe për të relaksuar muskujt përtypës në rastet e problemeve ortognatike.

Pajisjet dhe Teknologjia
Ne përdorim disa nga produktet më të mira në treg, duke filluar me rezinën nga Bredent.

Produkti është i cilësisë maksimale dhe 100% rezinë jo alergjike, për të shmangur reaksionet e papritura dhe për të mos krijuar komplikime për njerëzit me ndjeshmëri të lartë.

Sa kushton?

Çmimi varet nga plani i trajtimit, zgjedhur për nevojat tuaja. Na kontaktoni për më shumë.

Sa kohë do të zgjasë procedura ime?

Procedura zgjat 2 takime me nga 20 minuta secila.

A duhet të përsëris procedurën?

Duhet ti zëvendësoni çdo vit, pasi ato tentojnë të konsumohen nga fërkimi i vazhdueshëm në gojë.

A ka një fazë tjetër parandaluese?

Nëse pacienti nuk i nënshtrohet trajtimit në kohë, ata mund të përjetojnë veshin e dhëmbëve, dhimbje të muskujve dhe nyjeve, duke prekur të gjithë anatominë e fytyrës së pacientit.