Ortodonci > Maskerina

Maskerina transparente

Kjo procedurë është e përshtatshme për çdo pacient të moshës 18 deri në 50 vjeç, të cilët kanë nevojë për një metodë të shpejtë dhe të rehatshme të drejtimit të dhëmbëve. Mjeku ortodont ekspert kryen studimin e rastit dhe me pas pergatit planin e trajtimit per t'ja prezantuar pacientit ne menyre digjitale me ane te nje Set Up-i qe krijohet ne laboratorin tone.


Pacienti kryen nje trajtim komod dhe estetik.

Rezultatet jane te kenaqshme, permiresojne fonetiken dhe rregullimin e okluzionit. Çdo aligner do të krijohet në laboratorin tonë dentar dhe do t'ju jepen udhëzime të qarta se kur dhe si të përdorni secilën.

Pajisjet dhe Teknologji
Ne përdorim teknologjinë më të fundit në treg dhe produktet më të mira për të krijuar aligner-s transparentë. Ato bëhen nga rezinë 100% jo alergjike për të shmangur reagimet e papritura dhe për të mos krijuar komplikime për njerëzit me ndjeshmëri të lartë.
Sa kushton?

Çmimi varet nga plani i trajtimit, zgjedhur për nevojat tuaja. Na kontaktoni për më shumë.

Sa kohë do të zgjasë procedura ime?

Procedura ka disa takime të shkurtra prej 15 minutash secila.

A duhet të përsëris procedurën?

Jo, nuk keni pse ta përsërisni këtë procedurë nëse trajtimi dështon në shumë pak raste.

A ka një fazë tjetër parandaluese?

Nëse pacienti nuk i nënshtrohet trajtimit në kohë, ai do të përjetojë probleme me kafshimin, përtypjen dhe artikulimin. Pastaj, pacienti mund të kërkojë ndërhyrje protetike ose kirurgjikale.